Skip to main content

Putkimies auttaa arjen vikatilanteissa

LVI TN Putki Oy, Mänttä

Putkimies on koulutettu LVI-asentaja ja kullan arvoinen apu arjessa esille tulevissa pienissä ja isoissa vikatilanteissa. Olemme paikalla silloin kun tarvitaan. Putkimies pelastaa päiväsi ja ratkaisee nopeitakin toimia vaativat lämmitys- tai putkisto-ongelmat.

Vuodon etsintä ja paikannus

Vesivahingolla on kauas kantoiset seuraukset. Jos epäilet putkistovuotoa tai huomaat kosteutta rakenteissa, etsimme vuodon ja paikkaamme sen samalla kertaa. Hanan ja wc-istuimen tai muiden vesikalusteiden rikkoontuessa, vaihdamme sen uuteen ja viemme vanhan pois.

Huoltoautoissamme on mukana yleisimmät LVI-tuotteet ja -tarvikkeet, jolloin työ saadaan valmiiksi saman tien.

Piilevissä putkistovuodoissa on omat riskinsä. Tippa päivässä on vuosien aikana alkava homeongelma. Teemme halutessasi tarkastuksen putkiston ja vesipisteiden kunnosta sekä suosituksen tarvittavista toimenpiteistä.

Viemäritukokset pyritään hoitamaan saman tien – Kun viemäri on tukossa, soita meille!

Lämmityslaitteiden huollot ja korjaukset

Lämmityskaudella vikojen ilmaantuminen lämmityslaitteissa aiheuttavat harmeja. Korjaamme lämmityslaitteet, pumput, lattialämmityksen sekä patterilämmityksen viat.

Kodin remontit

Kun pelkkä huolto ei enää riitä, saat kauttamme remontit suunnittelusta asennukseen, kokonaisurakointina.

Teemme remontissa tarvittavat LVI-työt, sähköasennukset ja tarpeen vaatiessa myös kirvesmiehen työt. Hoidamme myös laitteiden ja kalusteiden toimituksen ja asennukset. Voit jättää huoletta remonttimurheet meille.

  • Kylpyhuoneremontti
  • Keittiöremontti
  • Saunaremontti

Nosta kiinteistösi arvoa ja tilaa remontti ammattilaiselta! Tiedät kotisi olevan kunnossa.